BIENVENIDOS
Este es el BLOG DE LA REVISTA Y DEL FOMENTO DE LA LECTURA EN NUESTRO INSTITUTO.Si tienes algo que contar, lo que sea, tendrás que mandármelo al email eclari@iesgonzaloanaya.com
viernes, 19 de mayo de 2017

DIA INTERNACIONAL CONTRA LA LGTBfòbia AL GONZALO ANAYA.

El dia 17 de maig vam celebrar al nostre centre el dia internacional contra la LGTBfòbia. Aquest dia es commemora l'aniversari de l'eliminació de l'homosexualitat com a malaltia mental per part de l'OMS (el 1990). Entre altres activitats, gaudírem de la xarrada de Josema Soler, actor i activista, que va encisar al nostre alumnat parlant de la importància del respecte i la llibertat com a valors fonamentals de la convivència.També donàrem els premis del concurs de dibuixos "Si a la diversitat". A més a més, tenim, fins al dia 23, l'exposició, cedida per Lamda, DONANT LA CARA, i una altra exposició, elaborada pel nostre alumnat a la Biblioteca.

  L'acollida per part de tots i totes d'aquesta celebració va ser molt positiva i suposa un deute moral del nostre institut, com a institució dedicada a l'educació, el fet de reivindicar i donar veu a la diversitat de gènere, sexual i familiar, que és una realitat a la societat. Volem també incloure, com ja he nomenat, el vessant de la diversitat familiar, aprofitant que el dia 15 es va celebrar el dia de les famílies. La formació en els valors democràtics i de respecte del nostre alumnat és una de les tasques bàsiques que intentem dur a terme amb aquestes celebracions. Gràcies a tots i totes, especialment a la comissió d'igualtat que ha treballat molt i molt bé.
No hay comentarios:

Publicar un comentario