BIENVENIDOS




Este es el BLOG DE LA REVISTA Y DEL FOMENTO DE LA LECTURA EN NUESTRO INSTITUTO.



Si tienes algo que contar, lo que sea, tendrás que mandármelo al email eclari@iesgonzaloanaya.com




martes, 11 de julio de 2017

ALUMNAT DE L'ÀMBIT 1r d'ESO CURS 2016-17

El curs escolar 2016/17 ha sigut el segon any que l'IES Gonzalo Anaya ha comptat amb el programa d'ensenyament per àmbits.
Aquest programa, contemplat en l'article 8 de l'Ordre 46/2011 que regula la transició de l'etapa d'Educació primària a l'Educació Secundària Obligatòria, es desenvolupa en la línia en castellà i es caracteritza per agrupar les assignatures de Castellà, Valencià i Geografia-Història en l'àmbit socio-lingüístic, i les Matemàtiques amb la Biologia-Geologia en l'àmbit científic-matemàtic.
Els tretze alumnes que han format aquest grup, provinents de les tutories de 1r E i 1r F també s'han agrupat com una xicoteta família en les diferents eixides escolars que hem dut a terme.
Han sigut tres les activitats extraescolars, una per trimestre.
La primera eixida pertanyia a l'àmbit socio-lingüístic, impartit per la professora M.ª Pilar Tomás. Va ser un recorregut per la VALÈNCIA ROMANA. Els alumnes anaven fent un treball de camp sobre la història de la ciutat i presenciaren l'actuació del Tribunal de les Aigües.
  





Durant el segon trimestre, els alumnes eixiren de nou a València i feren un taller sobre EL CICLE DE L'AIGUA situat a la Bioficina. Aquesta eixida corresponia a l'àmbit científic-matemàtic, impartit pel professor Roberto Moreno.



A final de curs, i per a treballar l'EDUCACIÓ EN VALORS, visitaren el Centre Ocupacional de Xirivella i feren de magnífics amfitrions quan els alumnes d'aquest centre ens visitaren a nosaltres.

Considerem que ha sigut un curs profitòs per a tots i totes. BON ESTIU!


No hay comentarios:

Publicar un comentario