BIENVENIDOS
Este es el BLOG DE LA REVISTA Y DEL FOMENTO DE LA LECTURA EN NUESTRO INSTITUTO.Si tienes algo que contar, lo que sea, tendrás que mandármelo al email eclari@iesgonzaloanaya.com
lunes, 21 de enero de 2013

CONCURSO FOTOGRAFÍA MATEMÁTICA

3er CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA

Enguany, el Departament de Matemàtiques organitza el 3er concurs de fotografia matemàtica del nostre institut.
Esperem que us animeu i participeu amb les vostres fotografies!

Les bases del concurs són les següents:

1.- Pot participar tota la comunitat educativa del nostre institut (alumnat, professorat, pares i mares i personal no docent).

2.- Hi haurà les següents categories:
- ALUMNAT – Inclou tot l’alumnat.
- COMUNITAT EDUCATIVA – Inclou professorat, pares i mares i personal no docent.

3.- Cada concursant pot presentar, com a màxim, tres fotografies. Les fotografies poden ser en blanc i negre o color i es poden fer amb qualsevol tipus de màquina fotogràfica.

4.- Cada fotografia durà un títol que faça referència, d’alguna manera, al contingut matemàtic de l’obra, amb gràcia i originalitat.

5.- Caldrà enviar les fotografies a l’adreça de correu electrònic: concursmates@iesgonzaloanaya.com. En el correu s’indicarà: el títol de les fotografies, el nom i cognoms de l’autor/a i la categoria en la qual participa.

6.- El termini de presentació finalitza divendres 22 de Març.

7.- El jurat, que estarà format pel professorat del Departament de Matemàtiques valorarà: el contingut matemàtic de la fotografia, la gràcia i la referència matemàtica del títol, la qualitat estètica i l’originalitat.

8.- Hi haurà un premi pel guanyador de cada nivell. Si el jurat ho considera oportú algun dels premis pot quedar desert. Les fotografies guanyadores s’enviaran al concurs que organitza la SEMCV AL-KHWARIZMI “Matemàtica a la vista”.

9.- L’IES GONZALO ANAYA es reserva el dret a utilitzar les fotografies premiades per a ús intern i/o a la pàgina web del centre.

Si teniu qualsevol dubte pregunteu al professorat de matemàtiques.

                                          Esperem les vostres fotografies!!!

Entrada enviada por Roberto Moreno

No hay comentarios:

Publicar un comentario