BIENVENIDOS
Este es el BLOG DE LA REVISTA Y DEL FOMENTO DE LA LECTURA EN NUESTRO INSTITUTO.Si tienes algo que contar, lo que sea, tendrás que mandármelo al email eclari@iesgonzaloanaya.com
lunes, 12 de noviembre de 2012

Excursión Cultural con el Departamento de Religión

L'excursió es va fer el 29 d’octubre a València. Vaig anar amb la meua tutora Amaia i un altre professor anomenat Antonio  i els meus companys de religió. A les 9:20 hem pujat tots a l’autobús contents , amb direcció a l’ajuntament. Jo personalment volia conéixer-lo perquè m’agrada  i la veritat és que el meu pensament era cert. Dins, primer anàrem a la sala de cristalls, una habitació gran amb dos espectaculars llums de cristall i moltes pintures al sostre amb colors càlids que donaven tranquil.litat. Després anàrem al Museu Històric de l’ajuntament, on ens esperava una guia. Hi havia una sala també gran  on hi havia quatre sales , en una hi havia plànols antics dels anys 1600 i 1700 sobre la ciutat de València , en l’altra sala hi havia imatges i quadres antics com les Torres de Serrans, les de Quart, el Micalet…a l’última sala , en vitrines, es trobaven les Claus de la Ciutat, la Reial Senyera, L’Espasa i l’escut del Rei Jaume I. Dins de la sala es podia veure una part rectangular de cristall protegida  amb valles grogues, i deien que fa temps, es trobaven unes escales que anaven a una part baixa del Museu, on es trobava una escola antiga de xiques. També hi havia una bandera molt antiga de l’any 1238, però en realitat era de l’any 1638. Després de vore i escoltar paraules tant interessants de la nostra història anàrem a esmorzar i passejàrem per la ciutat cap a la plaça redona. Era xicoteta  i amb alguna tenda. En eixir-ne ens vam dirigir on es trobava la façana més xicoteta del món, la segona es troba als Països Baixos. Ens ho  va dir Amaia. El matí era bo i sense adonar-nos-en  arribàrem a l’Hemisfèric per a vore la pel.lícula de monstres de l’oceà . Finalment, ja començàvem  a sentir fam i ens vam dirigir cap al Gulliver per a dinar. Després  tots gaudírem del dia. Per a acabar, vam pujar a l’autobús perquè ja havia finalitzat la nostra primera excursió d'aquest curs.
Joel Blázquez i  Manjón   2º A


Nos fuimos el lunes día 29/10/2012 a las 9:07 por lo tanto dimos la primera clase , nos subimos al autobús y llegamos más o menos sobre las 9:45, entramos al Museo del Ayuntamiento, allí había diferentes salas donde se podían ver estatuas de diferentes reyes, cuadros, mapas... La visita fue guiada, nos fuimos del Museo a las 11:00 y visitamos algunos lugares típicos de Valencia, vimos el edificio más estrecho del mundo que mediría un metro más o menos. Visitamos la iglesia de Santa Catalina. Después fuimos hacia el Hemisfèric, la película trataba sobre cuestiones de arqueología y animales prehistóricos gigantes marinos, cuando acabó fuimos andando hasta el “Gulliver”, donde comimos y pasamos un rato divertido por los toboganes.
Fue un día estupendo, aprendimos cosas y lo pasamos muy bien.
germán león pérez

No hay comentarios:

Publicar un comentario