BIENVENIDOS




Este es el BLOG DE LA REVISTA Y DEL FOMENTO DE LA LECTURA EN NUESTRO INSTITUTO.



Si tienes algo que contar, lo que sea, tendrás que mandármelo al email eclari@iesgonzaloanaya.com




lunes, 12 de marzo de 2018

LA SETMANA DE LA DONA AL IES GONZALO ANAYA

Des del passat dia 1 fins al 9 de març, hem realitzat al nostre institut, diverses activitats per celebrar el dia de la dona. Començarem amb uns tallers de RAP amb el grup valencià Suquet de Rap, que van reflexionar amb el nostre alumnat al voltant del masclisme i com lluitar contra el fins i tot des del RAP.
El dia 7 contàrem amb Raquel Raga d'EVAP (associació d'empresàries i professionals de la Comunitat Valenciana) que ens explicà la situació de les dones al món empresarial i de l'emprenedoria. El dia 9, la professora Nieves Martin ens parlà de la situació de les dones al S. XVII i XVIII, així com dels usos amorosos en aquest segle.
El mateix dia 8, amb alumnat de 1r i 2n d'ESO, representaren al pati el símbol de la dona, convenientment vestits/des de morat. També hem gaudit de les exposicions de pintores i el nostre alumnat ha pogut jugar a endevinar qui és qui en el joc de Les dones a la ciència.
Continuant amb la tasca del curs passat, hem retolat amb noms de dones alguns passadissos de l'institut i hem fet un homenatge a Forges amb les seues vinyetes del 8 de març.
Una representació del professorat va a participar en la concentració de l'Ajuntament de Xirivella amb motiu de la vaga feminista i, com sempre, també estigueren presents tant a la manifestació de Xirivella com a la de València.
Volia donar les gràcies a tots i totes, especialment a la comissió d'igualtat i a l'alumnat del grup D'Amnistia, que pati darrere pati ha preparat els cartells i el material per aquests dies. Gràcies i continuarem treballant.


M.ª José Borrás, coordinadora igualtat i diversitat.







No hay comentarios:

Publicar un comentario