BIENVENIDOS




Este es el BLOG DE LA REVISTA Y DEL FOMENTO DE LA LECTURA EN NUESTRO INSTITUTO.



Si tienes algo que contar, lo que sea, tendrás que mandármelo al email eclari@iesgonzaloanaya.com




miércoles, 29 de noviembre de 2017

Dia internacional contra la violència de gènere al IES Gonzalo Anaya.

Els dies 23 i 24, amb motiu del Dia Internacional contra la violència de gènere, hem celebrat al nostre centre diverses activitats amb l'objectiu de conscienciar al nostre alumnat d'aquest greu problema i d'estendre una forma diferent, més igualitària, d'entendre les relacions de parella. El dia 23, l'alumnat d'Arts Escèniques, sota la direcció de la professora Cristina Luján, representaren un espectacle per a 3r i 4t d'ESO, amb lectura de poesies, curtmetratges i representacions teatrals.
El dia 24, els grups de 1r de Batxillerat i de FPB i cicles assistiren a un taller, anomenat "La puerta violeta", impartit per dues treballadores socials. En el pati, vàrem llegir un manifest contra la violència masclista i ens reunírem al voltant de L'Espiral del Dolor, una instal·lació situada al hall del centre i que és un homenatge a les dones assassinades. També tingueren altres activitats, com ara una exposició de dibuixos de Carol Rossetti sobre les dones, elaboració i plastificat de marca pàgines amb l'alumnat de l'ESO.
Per últim, hem fet la primera edició del certamen de "En igualtat" de fotografia, microrelats i curtmetratges. En aquest cas, les guanyadores són:

A la modalitat de microrelat: Sara Martínez Ramírez (4ºB)
A la modalitat de fotografia: Nahia Berzosa i Alba Jiménez.
I la modalitat de curtmetratge ha quedat deserta.


Com sempre la col·laboració de tots i totes ha sigut un factor fonamental per a l'èxit de les aquestes activitats, especialment de les persones de la Comissió d'igualtat i diversitat, i també  d'algun alumnat molt implicat i que ha col·laborat en la preparació i execució de les activitats.
Mª José Borrás. Coordinadora Igualtat.








No hay comentarios:

Publicar un comentario